Introductie

De archiefsite www.SCOUTINGEINDHOVEN.com is naast een foto-galerij of beeldbank, vol foto's, informatie & anekdotes, een groot naslagwerk over de geschiedenis van de padvinderij en Scouting in Eindhoven. Vanaf het verre verleden tot aan vandaag de dag.  Als grootste onderdeel worden de Scoutinggroepen uit Stratum (Eindhoven) in beeld gebracht. Maar ook foto's van andere groepen worden natuurlijk geplaatst.

Laat ook uw commentaar en herinneringen achter m.b.v. de formuliertjes onder elke afbeelding en/of stuur uw eigen foto's in. Ingezonden foto's welke niet (direct) worden gepubliceerd, worden opgeslagen in digitale archieven voor eventueel gebruik op een later moment.

Globale selecties vind u in het selectiemenu "ALBUMS" bovenaan op de pagina. Foto’s over één onderwerp zijn in groepen samengevat, klik op "GROEPEN" in de bovenste balk, een aanrader!

Zoeken doet u d.m.v. de ZOEK-optie rechts-bovenaan, of via "GEAVANCEERD ZOEKEN"

Bent u regelmatig bezoeker? Klik op "LAATSTE  TOEVOEGINGEN" in de bovenste balk, om direct naar de nieuwe foto's en commentaren te gaan. Klik op de 'Mijn-Album'-link onderaan op deze pagina, en maak een eigen lijst met favoriete foto’s. Erg handig als u terugkomt op Scouting Eindhoven.
Nieuwste foto
Scouting Gabriel

Scouting groep Gabriel, Centrum Eindhoven 1941.zittend 2e van links Tiny Bogaars(mijn moeder) 3e zitten Jo Brinkman. Verder o.a Wies van Amelsfoort ( Grote Berg).

466 Foto's | 91 Commentaren
Scouting Gabriel
Nieuwste foto's

Favorieten