Introductie

De archiefsite www.SCOUTINGEINDHOVEN.com is naast een foto-galerij of beeldbank, vol foto's, informatie & anekdotes, een groot naslagwerk over de geschiedenis van de padvinderij en Scouting in Eindhoven. Vanaf het verre verleden tot aan vandaag de dag.  Als grootste onderdeel worden de Scoutinggroepen uit Stratum (Eindhoven) in beeld gebracht. Maar ook foto's van andere groepen worden natuurlijk geplaatst.

Laat ook uw commentaar en herinneringen achter m.b.v. de formuliertjes onder elke afbeelding en/of stuur uw eigen foto's in. Ingezonden foto's welke niet (direct) worden gepubliceerd, worden opgeslagen in digitale archieven voor eventueel gebruik op een later moment.

Globale selecties vind u in het selectiemenu "ALBUMS" bovenaan op de pagina. Foto’s over één onderwerp zijn in groepen samengevat, klik op "GROEPEN" in de bovenste balk, een aanrader!

Zoeken doet u d.m.v. de ZOEK-optie rechts-bovenaan, of via "GEAVANCEERD ZOEKEN"

Bent u regelmatig bezoeker? Klik op "LAATSTE  TOEVOEGINGEN" in de bovenste balk, om direct naar de nieuwe foto's en commentaren te gaan. Klik op de 'Mijn-Album'-link onderaan op deze pagina, en maak een eigen lijst met favoriete foto’s. Erg handig als u terugkomt op Scouting Eindhoven.
Een nieuwe foto

De foto dient door u zelf te zijn genomen of u dient de duidelijke toestemming te hebben van de rechthebbende(n) inzake auteurs- en andere rechten. Ook als u de foto hebt geupload blijven deze rechten bij u of de huidige rechthebbende(n). Bedenk echter dat afbeeldingen op het internet door anderen kunnen worden gedupliceerd en gebruikt.

Alle foto's dienen in 'jpg formaat te zijn. Als de foto breder is dan 735 pixels, dan wordt deze automatisch aangepast. Als u de foto hebt geupload krijgt u de gelegenheid om omschrijving en verdere details toe te voegen.

Niet elke foto wordt automatisch gepubliceerd, uw foto dient (onder meer) een toegevoegde waarde voor de website te hebben. Wees niet teleurgesteld als de foto (nog) niet wordt gepubliceerd.

Nieuwste foto's

Favorieten

Opbrengst Serious Request Scoutinmg StratumVlag van de groep Paul KügerOpening blokhut