Nieuwe blokhut groep 4 Prins Willem 1
Eindhoven Scouting
Nieuwe blokhut groep 4 Prins Willem 1

Scoutinggroep Prins Willem 1 bouwt op landgoed De Wielewaal aan de nieuwe blokhut.
Foto toegevoegd op 23 December 2011 at 14:49
Deze foto zit in de volgende groepen
Prins Willem 1 (1927)
Commentaren:
Prins Willem I groep 4 is opgericht 9 februari 1933 olv. hopman van Strien en akela Jansen.
Op de Wielwaal start de bouw van de blokhut in september 1949 en wordt op 8juli 1950 geopend door Frits Philips. Oorspronkelijk had het een stro-dak wat in 1955, zoals de foto laat zien, vervangen is door een houten dak met dakleer.
Toegevoegd door Dick de Jong on 07 September 2013
Deze groep was vanaf de oprichting aangesloten bij de landelijke CJMV-padvindersvereniging, die in 1935 verder ging als Nederlandsche Christelijke Vereeniging van Padvinders. Na WO2 werd het een X-groep binnen de NPV.

Toegevoegd door Johan van Alphen on 23 May 2022
Gebruik voor het toevoegen van uw commentaar het formulier hier onder.

Commentaren

Uw naam

Uw emailadres, dit wordt getoond op de fotopagina en staat het systeem toe u te informeren als er aan deze foto commentaren worden toegevoegd.

Prins Willem 1 (1927)

Groep 4 poseert voor de foto