Pinksterkamp Vlammende Vonk
Eindhoven Scouting
Pinksterkamp Vlammende Vonk

Het pinksterkamp te Austerlitz. Bij de vlaggemast vlnr Dirk, Ger Dupre en Frans den Dekker
Foto toegevoegd op 24 December 2011 at 12:05
Deze foto zit in de volgende groepen
Vlammende Vonk (1945)
Commentaren:
Hopman v.Veen, Jan Santing
Toegevoegd door J.Santing on 29 December 2011
Bij de vlag hopman van Veen, achter Ger Dupre
Toegevoegd door Jan Santing on 22 January 2012
Perfect, om deze foto te zien. Ik vond een bericht in Groot Eindhoven dd. 1 februari 2012.
Voor de volledigheid de groepsnaam was "De Vlammende vonk". Ter informatie: Ik ben woonachtig in Best. Mijn broer Dirk is circa 25 jaar geleden overleden.
Toegevoegd door Frans den Dekker on 01 February 2012
De Vlammende Vonk (9) is voortgekomen uit De Roode Vlam (5). Zeven leden uit groep 5 zijn toen gestart met groep 9. Vandaar de 7 vonken in de groepsdas.
Anonymous comment added on 01 February 2012
ik heb de sterke indruk dat Dirk den Dekker niet bij de vlaggemast staat, maar helemaal links op de foto!
Toegevoegd door Fried Logemann on 10 November 2019
Gebruik voor het toevoegen van uw commentaar het formulier hier onder.

Commentaren

Uw naam

Uw emailadres, dit wordt getoond op de fotopagina en staat het systeem toe u te informeren als er aan deze foto commentaren worden toegevoegd.

Vlammende Vonk (1945)

Raad van ElfWatergevechtKerstvieringCarnavalJamboree 1957 Pinkster Pasen KampKabelbaanVeerpontGroepsfoto BergeykWelpenkamp Bergeyk